UITGELICHT

Valentijnsactie – liefde voor data

1 feb
2022

Valentijnsactie – liefde voor data

Dus.. jij hebt ook een liefde voor data? Dan ben je hier op de juiste pek! Data Delta is altijd opzoek naar mede data lovers. Vandaar dat wij de stoute schoenen hebben aangetrokken en de eerste stap hebben gezet om jou een brief te sturen. Wij denken namelijk dat we samen mooie dingen kunnen doen.

Laat onze handreiking geen onbeantwoorde liefde zijn en meld je aan voor ons verjaardagsfeestje (dinsdag 22 maart) of blijf op de hoogte van alles wat Data Delta doet.

Bekijk hier onze Valentijns video. 

MEER NIEUWS

Data Delta helpt Den Bosch

‘’Zonder ambities kun je niet groter worden’

MEER NIEUWS

Data Delta helpt Den Bosch

‘’Zonder ambities kun je niet groter worden’

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.