Mysterieuze lampen verlichten ‘s-Hertogenbosch.

22 mrt
2021

Op zaterdag 6 maart kon niemand eromheen. Er verschenen drie mysterieuze lampen boven het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Deze lampen kwamen samen boven de markt in een vorm van een driehoek. Wie zit erachter? Wat heeft het te betekenen? Dat zullen we je vertellen.

De Bossche markt is van oudsher een plek van verbinding. In 1185 werd hier de stad ‘s-Hertogenbosch gesticht binnen de delta waar de Aa, de Dommel en de maas samenvloeien. Nu eeuwen later staat deze delta symbool voor de triple helix. Waarbij overheid, onderwijs en bedrijfsleven de handen ineen slaan om ‘s-Hertogenbosch uit te bouwen tot kloppend ICT- en datahart van Nederland.

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.