Lancering Data Delta

22 mrt
2021

Op 18 maart 2021 is de naam van de data community in ‘s-Hertogenbosch bekend gemaakt: Data Delta!

’s-Hertogenbosch heeft de ambitie om de ICT- en datastad van Nederland te zijn. Daarom heeft Data Delta de handen ineengeslagen om een community op te richten waar onderwijs, overheid en bedrijfsleven, oftewel de triple helix, elkaar vinden. Hier creëren we kansen, kansen waar je in je eentje enkel van kan dromen.

Data Delta biedt ruimte voor kennis en innovatie door de juiste mensen te verbinden in inspirerende samenwerkingen. Hier worden echte challenges opgelost, toffe evenementen georganiseerd om elkaar te ontmoeten en wordt data slim gebruikt om te innoveren. Sabrina Cointet, community manager van Data Delta: ‘’Er gebeurt al veel op het gebied van data in ’s-Hertogenbosch. Aan Data Delta de taak om dit samen te brengen.’’

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.