UITGELICHT

Data Delta programma tijdens DataweekNL

5 okt
2021

Op dinsdag 26 oktober organiseren wij als Data Delta een speciale keynote van Jim Stolze. Hij is de oprichter van Aigency, een platform waarmee hij Nederlandse startups op het gebied van artificial intelligence koppelt aan multinationals. In 2019 kwam zijn boek: Algoritmisering, wen er maar aan! uit, dat meteen in de management boek top 10 stond. Jim realiseerde hoe groot de impact van AI is en gaat worden. Hij nam daarom het initiatief voor De Nationale AI cursus, een gratis cursus voor alle Nederlanders over de werking en basisprincipes van AI, de toepassingen en de gevolgen. Op 4 september 2019 startte De Nationale AI cursus Junior. Verder kan je hem kennen van zijn columns in het FD, DWDD, RTL Z of TedX.

Speciaal voor jou komt hij spreken over de nieuwste technische ontwikkelingen en zal er ruimte zijn voor discussie. Na de keynote is er mogelijkheid tot netwerken wat we samen met het Platform Driven by Data doen. Driven by Data heeft die middag een eigen programma gericht op de ondernemers die nog een stap mogen maken in data en digitalisering

Data Playground
Als Data Delta willen wij toffe dingen doen met data, data inzichtelijk maken maar ook aan niet-techies laten zien dat data, AI, digitalisering etc. niet zo eng is. Tijdens de DataWeekNL kan je de Data Playground bezoeken en mee doen met het verzamelen van data. Let goed op en laat de Playground goed op je in werken. Volgend jaar kan jij er namelijk ook staan! Say what?! Jazeker! De volgende editie kan je mee doen. Hoe en wat volgt natuurlijk nog.

Programma
Vanaf 14:30 uur:  Binnenloop en mogelijkheid tot bezoek Data Playground (locatie is aan de                                       Paardskerkhofweg).
15:30 uur:            Keynote Jim Stolze voor de echte techies gevolgd door een discussie.
17:00-18:00 uur:  Eindelijk weer netwerken

Aanmelden
Hier wil je bij zijn toch? Meld je hier aan . Ps vergeet niet aan te geven dat je bent uitgenodigd door Data Delta, dan kom je bij het juiste event op de lijst voor die dag.

Het evenement is voor iedereen gratis toegankelijk, mits aangemeld, en het aantal plekken is beperkt. Vol=vol dus geef je snel op! Bij het event wordt gebruik gemaakt van de Corona check-app, zorg dat je die hebt en voldoet aan de geldende maatregelen.

MEER NIEUWS

Valentijnsactie – liefde voor data

Dus.. jij hebt ook een liefde voor data?

Data Delta helpt Den Bosch

‘’Zonder ambities kun je niet groter worden’

MEER NIEUWS

Valentijnsactie – liefde voor data

Dus.. jij hebt ook een liefde voor data?

Data Delta helpt Den Bosch

‘’Zonder ambities kun je niet groter worden’

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.