Nieuws.

Data Delta is dag in dag uit bezig met het verbinden van de juiste mensen, creëren van kansen en bedenken van slimme oplossingen. Geen blabla, maar et voilà! Dat is de kracht van onze community, dat is de kracht van de nieuwe Bossche Data Delta.

Benieuwd hoe dat eruitziet?

UITGELICHT

Gezelligheidsmeters Bossche Zomer

Data Delta heeft in samenwerking met het IOT Stadslab gezelligheidsmeters laten ontwikkelen. Deze staan op verschillende locaties van de Bossche Zomer en maakt het mogelijk om vanuit thuis te checken hoe gezellig het ergens is. Kom je een gezelligheidsmeter tegen? Vergeet dan niet te laten weten hoe je het hebt gehad!

Naar volledige artikel

Lancering Data Delta

Op 18 maart is de naam van de data community in 's-Hertogenbosch bekend gemaakt: Data Delta!

Mysterieuze lampen verlichten ‘s-Hertogenbosch.

Op zaterdag 6 maart kon niemand eromheen. Er verschenen drie mysterieuze lampen boven het centrum van 's-Hertogenbosch.

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.