UITGELICHT

Webinar – Digital Twin voor slimme en veilige steden

22 mrt
2021

Op donderdag 22 april organiseren wij Data Delta’s eerste webinar!

Jeroen Steenbakkers van de Bossche scale-up Argaleo, gevestigd in de Grasso community, is in 1,5 jaar gegroeid van startup naar scale-up. Hoe dan? ” Een belangrijk punt hier in was de winst van een innovatiecompetitie van het Rijk.” Tijdens de Webinar vertelt hij over de data gedreven Digital Twin applicaties die zij ontwikkelen. Ze nemen je mee in de wondere wereld van de Digital Twins met aansprekende voorbeelden uit de markt. Bijvoorbeeld het Crowd Management Dashboard dat Argaleo heeft ontwikkeld voor de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meld je hier aan via Linkedin. 

MEER EVENEMENT

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.