International Data Science Film Festival

25 okt
2022

Van 3 november tot en met 5 november 2022 vindt de tweede editie van het International Data Science Film Festival (IDSFF) plaats bij JADS in ‘s-Hertogenbosch. Het IDSFF is het eerste filmfestival ter wereld dat zich volledig richt op Data Science en AI. IDSFF ontdekt, viert data science en prikkelt mensen om na te denken over de rol van data in onze samenleving. Dit alles door middel van inleidende colleges, data science gerelateerde films en discussies tijdens het IDSFF.

Het festival biedt drie avonden lang films, discussies en netwerkmogelijkheden. Elke film vertegenwoordigt een actuele discussie in onze samenleving en wordt ingeleid door een vooraanstaande spreker en een organisatie. Na de films is er ruimte voor discussie en dialoog. De films die dit jaar geselecteerd zijn:

3 november: The rise of the megacorporations

4 november: iHuman

5 november: Interstellar

Tickets voor het filmfestival kosten € 7,50 per avond. Dit is inclusief introductiecollege, de film, disccusie achteraf, een drankje en een snack. Meer informatie en kaartverkoop is hier te vinden

MEER EVENEMENT

MEER EVENEMENT

F**k-up Night!

Open Mic Barbecue

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.