UITGELICHT

Data Delta Drinks (DDD)

3 jun
2021

Eindelijk is het moment daar; 17 juni hebben wij onze eerste Delta Data Drinks. Wat? Delta Data Drinks oftewel DDD, is een laagdrempelige manier om in contact te komen met andere mensen die in of rondom data werkzaam zijn of studeren. Een beetje blabla maar wel met een et voilà twist.

Want wat is nu een DDD zonder inzet van data? Weinig… Maar hoe ga ik netwerken in corona tijd en kom ik dan in gesprek met iemand die interessant is voor mij? Geen zorgen, daar hebben wij een oplossing voor. Wij koppelen je aan een interessante partner met wie je coronaproof kan netwerken. 17 juni gaan wij namelijk voor het eerst onze community building tool testen en daar willen we jou voor uitnodigen.

Waar: Costa Del Silo (Tramkade)

Wanneer: 17 juni vanaf 16:30 – 18:00 uur maar langer blijven zitten mag natuurlijk. Ohja en de eerste drankjes zijn van ons.

Aanmelden:
Meld je aan via deze link. Wees er snel bij want we hebben maar beperkt plek.

Heb je een plekje weten te bemachtigen? Dan krijg je een bevestiging en link om onze tool te kunnen gebruiken. Zonder ingevulde tool en bevestiging hebben we helaas geen plek. De bevestiging verloopt niet automatisch dus kan een paar dagen op zich laten wachten.

MEER EVENEMENT

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.