UITGELICHT

Verjaardagsfeest – Data Delta 1 jaar

1 feb
2022

Wat is nu leuker dan de eerste verjaardag als Data Delta community te vieren met een geweldig verhaal over het ontwikkelen van Digital Communities? Niets, wat ons betreft. Dat is dus precies de reden dat Digital Community Expert Maartje Blijleven hebben gevraagd om dit feestje met ons mee te vieren.

Maartje Blijleven is oprichter van We love communities (in 2019 verscheen het gelijknamige boek), mede-oprichter van de IncludeNow. en WomenTalkTech. Ze heeft meer dan 18 jaar ervaring in het digitale ecosysteem en helpt merken en agencies om hun digitale marketing en communicatie naar het volgende niveau te tillen. Ze werkte voor o.a. Endemol, KLM, Nationale Postcode Loterij en Schiphol.

Uiteraard proosten we op ons 2e levensjaar! Aanmelden kan via: https://docs.google.com/forms/d/1Hm99Xg6yz1d3iIfijERiQPGCpi2I5TAE1T1_pYlepV0/edit#responses

MEER EVENEMENT

Open Mic Barbecue

Ondernemersdag

MEER EVENEMENT

Open Mic Barbecue

BBQ

Ondernemersdag

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.