Agenda.

Door de meest toffe en inspirerende events te organiseren brengen we alle leden van de community samen. Natuurlijk met een touch of.. data! Houd onze agenda in de gaten en weet zeker dat je niks mist. Wij zorgen voor de sprekers, locaties en activiteiten.

Wat jij moet doen? De juiste energie meebrengen.

UITGELICHT

F**k-up Night!

Deel je grootste blunder in plaats van je grootste succes! Aanstaande donderdag 24 november is de eerste editie van onze F**k-up Night! van 16:30 tot 19:00 uur in de tramkade. Dikke prestaties, grote momenten, iedereen is de beste en de wereld mag het weten. En toch…. Waar wij het meest van leren zijn de fouten die we maken. Wij geloven dat je juist meer leert en tot een dieper gesprek kan komen als je het omgekeerde doet: vertellen over je F**k-ups. Deze avond staat dus in het teken van leren, want als jij weet aan welke stenen andere ezels zich hebben gestoten hoef jij het niet te doen.

Meld je nu aan: bit.ly/3TdT2H6

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.