Agenda.

Door de meest toffe en inspirerende events te organiseren brengen we alle leden van de community samen. Natuurlijk met een touch of.. data! Houd onze agenda in de gaten en weet zeker dat je niks mist. Wij zorgen voor de sprekers, locaties en activiteiten.

Wat jij moet doen? De juiste energie meebrengen.

UITGELICHT

Open Mic Barbecue

Op donderdag 22 september staat de tweede editie van de Data Delta x Grasso x JADS Playground Open Mic BBQ op de agenda. Eindig de zomer samen met ons en start het nieuwe netwerkseizoen op de leukste manier!

16 september 2021 16:30 uur

BBQ

04 juni 2021 16.00 uur -

Brandloyalty Vestingloop

Loop jij met ons mee op vrijdag 4 juni? Meld je aan!

18 maart 2021

Lancering Data Delta

Op 18 maart is de naam van de data community in 's-Hertogenbosch bekend gemaakt: Data Delta!

Stay
connected.

Of je nou mee wilt experimenteren, kennis wilt vergaren of op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Data Delta is voor iedereen! Schrijf je in en maak deel uit van de data community in 's-Hertogenbosch.


    Of stuur een email naar info@datadelta.nl
    *Door het versturen van dit formulier geeft u toestemming aan NV Bossche Investerings Maatschappij (NV BIM) voor het verwerken van de vermelde persoonsgegevens. Dit maakt het mogelijk voor NV BIM om contact met u op te nemen. De gegevens zullen vertrouwelijk worden gebruikt in overeenstemming met onze privacyverklaring.